Ledarskapsarenan

Du utövar ditt ledarskap på din arena, i den roll och med det ansvar som du har. Precis som i sport är det lätt för dem på läktaren att ha åsikter om det som händer på planen, men det är bara på planen som resultatet skapas. Genom programmet Ledarskapsarenan får du en personlig ledartränare som uppmuntrar och utmanar dig att ta ditt ledarskap till en ny nivå! Genom att du tränar på din egen arena får du direkt resultat av varje steg i träningen. Programmet sträcker sig över 8-10 månader. Längden på programmet främjar en långsiktigt hållbar utveckling och verklig förändring.
 

   Din arenajpggubbe 2jpg

Genom programmet får du möjlighet att:
  • utveckla ditt ledarskap genom ökad självinsikt och medvetna val
  • arbeta systematiskt med inflytande och samverkan med din omgivning.
  • tillämpa målstyrning och prioritering
  • fördjupa din egen förmåga gällande kommunikation, motivation och utveckling av medarbetare.

Genom att Ledarskapsarenan anpassas individuellt för varje deltagare är det lämpligt för chefer och ledare på olika nivåer och med olika erfarenheter.

Day2day - Leadership är ett ledarskapsutvecklingsbolag med ett 20 tal konsulter och är är verksamt i hela södra Sverige. Läs mer om Day2Day - Leadership

Vill du intresserad av att träna ditt ledarskap och få mer information om ledarskapsarenan? Skicka ditt namn och adress så återkommer jag till dig inom kort.
Contact Us

Några röster från kunder som gått programmet Ledarskapsarenan


"Jag rekommenderar alla att gå Ledarskapsarenan. I alla fall alla som vill bli bättre."

Jag har haft förmånen att få gå coachprogrammet Ledarskapsarenan hos Day2Day Leadership. Jag har tidigare gått många ledarskapskurser av olika slag och känner att Ledarskapsarenan knyter ihop mycket av mina tidigare kunskaper på ett bra sätt, men framförallt så tror jag att programmet har lett mig in på rätt väg för att kunna förändras och förbättras. Det är inte en kurs som snabbt faller i glömska, utan ett program där jag verkligen upplever att jag steg för steg förstått att jag måste TÄNKA annorlunda för att GÖRA annorlunda. Jag rekommenderar alla, oavsett tidigare erfarenheter, att gå Ledarskapsarenan. I alla fall alla som vill bli bättre.

Linda Hafslund

Avdelningschef Geoteknik

WSP Samhällsbyggnad

"The Leadership Arena is a well structured, systematic tool that I will use for the rest of my career."

The Leadership Arena is a well structured, systematic tool that I will use for the rest of my career. The training program was very motivating. I both got confirmation of how I shall be a leader and the acceptance to need coaching and help in becoming better at being my kind of a leader.

Jarkko Havia

Manager Delivery Teams

ESAB GE R&D


.


.